Home Werknemers Werkgevers Vacatures Inschrijving Contact Over ons
NU INSCHRIJVEN

Diverse werving/selectie en detacheringbureaus van medisch personeel verkeren in zwaar weer.

Dit komt voort vanuit voorheen ontworpen constructies die vooral in deze krappe tijden bedrijfseconomisch gezien niet meer overeind blijven.

De gevolgen zijn dat u door de jaren heen nogal eens van arbeidsbemiddelingbureau/detacheringbureau heeft moeten switchen. Dit gaat ten koste van o.a. continuïteit op de werkvloer en het inspelen op de specifieke wensen en cultuur binnen uw organisatie.


People4Work heeft ruim 14 jaar ervaring in deze medische detachering/werving en selectiebranche en hanteert uitsluitend nog dé formule die zowel voor onze klanten (ziekenhuizen, instellingen, tandartsen) als voor detachanten en 0 uren personeel interessant is. Continuïteit in leverancierschap is dus gewaarborgd.


Met meer dan 900 medisch geschoolde personeelsleden in ons bestand met ruime praktijk ervaring, die door heel Nederland zijn vertegenwoordigd, lossen wij vrijwel elke (ook tijdelijke) personeelsaanvraag in tegen een sterk concurrerend maar toch voor ons fair tarief.  People4Work voorziet o.a. in het volgende personeel:


Over ons